SEXERCISE TILL FOLKET!!!!!

Nej, det här var en alldeles för lång tystnad, skäms på mig. Och det gör jag.


Saken är att efter alla bestyr med bröllopet var jag helt slut i ett par dagar, sen har det varit fullt upp med saker,
överrumplande saker. Nu är allt under kontroll igen och livet fortsätter att lunka i sin vanliga takt.


I förra veckan hittade jag en underhållande bok, jag satt och skrattade högt när jag läste den.
I den står det bland annat att


"Sex botar faktiskt huvudvärk. Ett samlag kan ta bort spänningar som begränsar blodflödet till hjärnan."


Så inga fler ursäkter kvinnor!!! Och män, när er kvinna klagar på huvudvärk, kan ni stoltsera med att ni har botemedlet!!! Det gäller givetvis åt andra hållet med....Själv har jag vetat om det länge....


Förutom det står det att


"Sex är rena skönhetsbehandlingen. Vetenskapliga undersökningar visar att när kvinnor har sex producerar de hormonet östrogen som gör håret skinande och hyn mjuk och slät."


"Sex är en av de säkraste sporter man kan ägna sig åt (om man använder kondom). Man stretchar och tränar i princip varje muskel i kroppen."


"Lugn och avslappnande sex minskar risken för att få utslag och klåda. Svetten rensar porerna och får din hy att skina"


"Sex är en snabbkur mot depression. Det frigör endorfiner som ger en känsla av eufori och välmående."


"Om man älskar mycket kan det hjälpa mot täppt näsa. Sex är ett naturligt antihistamin, därmed kan det hjälpa mot både astma och hösnuva"


"Att kyssas varje dag håller tandläkaren borta. När man kysser rensar saliven tänderna från matrester, förebygger plackbildningar och sänker den syrehalt som orsakar karies."


Jag älskar små underhållande böcker med både nyttig och totalt onödig information.
Finns det information som är totalt onödig?


Skalpell....?

Tittade på Oprah häromdagen, hennes gäst var återigen min favorit doktor, Dr. Oz. När han är Oprah's gäst får man alltid höra något nytt och spännande.


Den här gången var det om män och frågor kopplade till män och deras krämpor.


Det intressantaste var att höra om manlig omskärelse, vilket är vad jag ska ta upp nu och vilka andra betydelser den kan ha förutom religiös och traditionell. Jag hade redan hört lösa rykten om en del saker och rena fakta om andra, men fick även ny kunskap. Enligt de Abrahamitiska religionerna, dvs. judendom, kristendom samt islam, ska männen omskäras, det är ett av förbunden som Abraham ingick med Gud, ett av de äldre förbunden.


Förutom de självklara sakerna som hygien, det är lättare att hålla snoppen ren och fräsch,

  •  Omskärelse minska även smittorisken för sexuellt överförbara sjukdomar och virus
  • Man har upptäckt att män som är omskurna löper betydligt lägre risk att smittas av hiv. WHO fastslog 2007 utan rimligt tvivel effektiviteten manlig omskärelse har mot spridningen av hiv.
  • Omskärelse minskar också spridningen av papillomavirus, dvs. sexuellt överförbara viruset, enligt många studier. Papillomavirus orsakar bland annat kondylom och i sin värsta fall livmoderhalscancer.
  • Man har också uppmärksammat att judiska kvinnor drabbas i mindre utsträckning av livmoderhalscancer. Ja, judiska män är omskurna.


Det var fyra fördelar med manlig omskärelse.


Omskärelse, vilket innebär avlägsnande av förhuden, sägs ta bort en del av känsel och minska mannens upplevda njutning och försena, i vissa fall försvåra utlösning. Medan andra ser det som en fördel, då de kan njuta och ha roligt längre.


Spännande kunskap. Dr Oz, han kan han...


reklam

Har listat bloggen här


Piece of cake

En test-tårta är av klarad. Jag har ett super enkelt tårtbotten recept, ska faktiskt dela med mig.

Börja med att sätta ugnen på 200º, smörj och ströbröa en kakform, jag använde en som var ca 25 cm i diameter. Ta fram 3 likadana glas.


Kläck ägg i ett glas, jag hade fyra till den här
Fyll det andra glaset med socker lika högt som äggen
Fyll det tredje med mjöl lika högt som föregående två
Ha 1½ tsk bakpulver och 2-3 tsk vanilinsocker, i mjölet. Om du vill ha choklad är det bara att tillsätta det i mjölet, eller rivet citronskal.
Vispa ägg och socker luftigt, rör ner mjöl med bakpulver, vanilinsocker.
Grädda mitt i ugnen i ca 25-30 min.


Sedan....trumvirvel....kan tex denna avnjutas, eller vad nu er fantasi skapar.


charmigt och sexigt

Att kvinnor tar på sig männens t-shirts, mjukisbyxor och shorts är inget nytt. Det verkar vara lite kvinnors pinka-revir sätt. Många män tycker att det är lite charmigt om inte sexigt när vi lägger tassar omkring i deras kläder och lite halvrufsiga i håret.


Att männen använder våra kläder är ovanligare, av ganska självklara skäl, storleken. Män är ofta större till växte än oss kvinnor. Själv mäter jag 1.58 över havsytan, det är inte så svårt att vara längre än mig, om man är över 15 år. De flesta i min bekantskapskrets är längre än mig.


Min favorit björn är 1.80 och träningsfreak, inte en tanig man. Och ändå lyckades han få på sig mina mjukisbyxor i storlek S, de är inte av den pösiga stilen.

Se så söt, hihi

what what....

För att lysa upp er kommande arbetsvecka tänkte jag bjuda på lite musik.
Så sjung med och dansa allihopa...


Här har ni Samwell

Ha det kul nu allesammans!!!


Vilse??

Jag ska laga en buffé till min väns bröllop. Det blir inte så stort, men ändå. Den 10:e gäller det. Igår har jag lagat ãevapãièe och fyllning till vårrullar. I förrgår gjorde jag fyllning till samosas, het blev den men det ska den vara.


Så det blir till att rulla och vika idag, hela dagen. Min vapendragare och jag kommer att rulla och vika, vika och rulla osv


Kommer att vara en massa pyssel här ett tag framöver.

Och nej, livet är inte bättre, konspirationen fortsätter.


Nu, kära vänner ,ska jag  tillbaka till köket, som min store bror brukar säga "en kvinnas plats är i köket eller sängen, är hon 2 meter ifrån något av dem har hon gått vilse", hehehehe


RSS 2.0