Tips-ragga med bil

Ett bra tips till alla er som ska/vill börja ragga med bil:

 

Hög musik, dansa och sjung med, se allmänt glad ut, det ger mycket bättre förutsättningar till kontakt.

 

Chauffören du är intresserad av kommer att uppmärksamma dig snabbare. Han/hon kommer att le bli glad och vinka och sen är saken biff!

 

Tro mig var så nära, så nära i fredags på väg hem från Solna.

  

Besviken på Schulman's

Shulman's har gjort mig och många andra läsare besvikna. Inte ett enda inlägg från bröllpet som de lovade faan vad dåligt. Det senaste inlägget var från IGÅR....

 

Här har man suttit och väntat och kollat hela kvällen varje timme.

 

Och JA, jag har ett liv.


En man

En man till mig...

 

Det har varit en stor del av kvällens samtals ämne. Har suttit med vänner och pappan till en annan vän. Min vapendragare satt på internet och gjorde det han brukar, letade efter en lämplig man åt mig. Jag råkade säga det till min kompis pappa och han blev så så glad, så så glad så.

 

Eller som han uttryckte saken, ? vad bra för hon håller på att rosta igen, en riktig man till henne det var på tiden och det är bråttom innan hon blir allt för gammal och dammig? Och flera liknande kommentarer.

 

Men som jag skrev tidigare så är ju detta perfekt, helt underbart, kan inte bli bättre. Tjoohooo, jag dansar, sjunger och slår ihop klackarna, bara ler av lycka. Hela jag ler av lycka.

 

Min enda fråga är, har jag ett bäst före datum? Och när infaller den i så fall? I år, imorgon, om tre år? Skulle vara bra att veta.

 

Om det är någon ute som vet, drop knowledge. DET ÄR AKUT!!!!!!!!

 

En riktig man

Nu ska jag skaffa mig en riktig man, en rejäl karl.

   

Någon som inte är rädd för en kaxig, smått galen och skadad tjej. Någon som inte känner sin manlighet hotad av en stark, ibland osäker, händig, envis och allmänt svår hanterlig kvinna.

 

Men min önskan är att någon annan ska hitta honom åt mig, så jag slipper allt bök. Jag behöver bara gå ut på middag, fika eller lunch för att känna av läget, för jag ska ha sista ordet så klart.

 

Allvarligt så börjar tro på det mer och mer. Varför, jo för att de som känner mig och vill mitt bästa vet nog bäst vad och vem som skulle passa med mig i längden.

 

Inga tvångsäktenskap här inte, men arrange it, fix me up. Nej inga blind dates tack, men ett riktigt arrangerat möte.

 

Ju mer jag tänker på det, desto bättre tycker jag att det låter. Jag börjar bli helt såld på den faktiskt. Har smått börja pressa alla i min omgivning, eller borde jag säga kräva...

Desperat, nej egentligen inte alls. Trivs som det är bra, men...ni vet vad jag menar.

 Så alla ni där ute, om ni känner någon passar in på ovanstående beskrivning skicka honom till mig. Eller om du själv tycker att du passar in i beskrivningen, tveka inte.

Varför, varför, VARFÖR???

Hur kommer det sig att män/killar/karlar e t c kan se ut nästan hur som helst men trots att sherk ser ut som en manlig modell jämfört med dem, så är självförtroendet på topp.

 

Jag fattar inte, det är en ekvation som helt enkelt inte går ihop i min lilla kvinnohjärna...

o

 

Jag tillsammans med andra tjejer/kvinnor/kärringar vet innerst inne att vi så att säga är

?way way out of their league? , men ändå är det vi som står och fixar oss i flera timmar innan utgång eller date oavsett hur snubben ser ut.

 

Det är vi som oroar oss för mage, rumpa, hängbröst, ?lööve handles?, lår och celluliter.

VARFÖR, VARFÖR, VARFÖR?????????????

 

Hur mycket komplimanger vi än får, av båda könen, hur bra vi än ser ut, hur upphetsande vi än är så finns det där, hur fina, vackra vi än är.

 

Vad göra? Vem är det fel på? Vems fel är det? Är det någons fel? Vad handlar det om egentligen?

 

För mig om att bli accepterad till 100%, med alla brister. Om att ingen ska komma och vilja ändar på mig sen i ett senare skede. Vilket ironiskt nog killar gör precis lika mycket, ibland mer än tjejer.

  

Om att den du träffade och fattade tycke för är den du valt den du vill ha och vara med, kanske inte för livet, men nu.

 

Det handlar om att dela, om att vara närvarande, om att inte bli åsidosatt. Jag tror att det är ömsesidigt att båda könen har samma behov när allt kommer till kritan .

 Så mitt budskap är: Live and live and live some more and let live!!!!   

Byggkarlar och andra män

Skulle det inte vara kul att ropa kommentarer till byggnadskarlar när man går förbi en byggnadsplats? Stanna och smickra, samma sak med vägarbetare, säga saker som
snygga biceps, orkar de lyfta en nätt sak som mig eller är de bara luft
varmt idag? Din bringa glänser så fint
gubben, ska jag inte hjälpa din att smörja in dig med solskydd?
oops, du tappade något
så, brukar du komma hit ofta
du och jag samma plats, samma tid imorgon?
tänk att få skrubba dig ren efter en hård dag på kontoret, hmmm
så så mumsig
var inte blyg nu låt mamma ta en liten liten tugga bara

Ärligt, skulle inte det  vara superskönt? Erkänn det skulle vara helt fantastiskt att få göra det, utan några som helst hämningar. Problemet är att man måste ju ha en kompis med sig, annars blir det samma sak. Någon att dela minnet med. Frivillga? Anmäl er, anmäl er.

Vi har väl alla varit med om motsatsen. Jo, det har vi. Det har jag velat göra hur länge sen som helst, känna hur det känns att vara på andra sidan. Jag tror att det skulle vara väldigt så befriande att helt enkelt få agera ut allt sånt här.

Jag vill vara en som gör sånt som man tänker och vill göra, utan att sen hålla tilbaka, svälja trycka undan och skita i det.

Varför är vi tjejer så? Varför lever vi inte bara ut? Varför varför varför? Varför kan vi inte bara leva ut? Visst att vi vill bli jagade och allt det där biologiska tjafset, och ja det stämmer, men inte helt och inte alltid. Varför är det så svårt för oss tjejer att ta för sig? Att säga vad vi tycker, vad vi vill, vad vi känner? Varför har vi ett så stort behov att vara till lags?

Jag vill bry mig om andra, alla andra, men inte till vilket pris som helst, inte på bekostnad av mig själv, vilket händer titt som tätt ändå. Klokare med åldern? Ha ha ha och whoha hahahaha. Snarare fast i samma gamla hjulspår.
Suger getballe, stort

Kan vi inte bara ta för oss. Kom igen, de flesta killar, som är män nog, skulle uppskatta det, tro mig jag har gjort undersökningar. Jag vet att det skulle gynna oss alla.

När tillfället krävt, hur ofta är vi ärliga? har du sagt eller gjort alt inte sagt eller gjort följande, svara ärligt nu
Hur många av oss har inte fejkat en eller flera orgasmer?
Hur många/få gånger har vi sagt "om det här allt du har att komma med, så hörrö du, tack för ett bra försök men det räcker"
Du kysser som padda?
Mina bröstvårtor är inte radio knappar
Jag är inte gjord av porslin ta i lite mer
Hallå, fel hål!!!!
Helt underbart, kan vi inte ses igen?
Vi tar det för vad det är
Bra, men inte det bästa
Du tar mig till månen

Båda könen skulle tjäna på kvinnors/tjejers ärlighet och mäns/killars lyhördhet.

Girls, nöj er inte med det näst bästa, tredje eller fjärde bästa
Boys, ta tid att känna, främst känna för att chansen att er kvinna skulle vara totalt ärlig mot är är inte 100%. Kolla reaktioner, miner och glöm inte att lyssna på röst och ljud.

Ska från och med imorgon börja bli riktigt ärlig, på riktigt, det är en läng process, men man måste börja nånstans.
Och att jag ska börja ska inte tas lika med att jag inte varit ärlig varje gång hittills, oh no, absolut inte.

Imorgon är det utgång, so up the test. Önska mig lycka till, med ärligheten...

Recept på God Mat

Skulle ha gått ut och gjort stan igår, men sket i det och stannade hemma och lagade mat istället, på natten...
Brukar göra det titt som tätt med en kompis, det är kul och trevligt.

Det blir en massa musik och prat. Vi lyssnar på olika teman varje gång. Igår ville jag lyssna på bachatas så ut på nätet och search search. Sen kom jag på det Juan Luis Guerra, detta geni från Dominikanska Republiken, som får på så bra humör att det är helt otroligt.
 
Att laga mat dansandes är nog bland det roligaste som finns och maten blir så god när man lagar den med ett gott humör och ett skratt. Visserligen kan det dra ut på tiden en aning, men det gör inget för prat, musik och dans får tiden att flyga.

Röra om i grytan, ett två, ett två, en snurr i med tomat, röra om i grytan, ett två, ett två, dubbel snurr...

Prova och rekomendera till alla du känner.

Ge inte upp hoppet - Ragga med bil

Satt i bilen lite efter lunchen, det bildades lite kö vid en rondell och där satt han (inte HAN, men en relativt snygg snubbe, man får inte vara kräsen i bilköer). Han körde förbi mig, jag körde förbi honom, han körde in framför mig, jag körde förbi honom i filen bredvid, sen körde jag in framför honom, tillslut bytte jag fil körde upp bredvid honom innan jag svängde av vägen till vänster mot Solna Strand medan han fortsatte rakt fram.

Då slog tanken mig att varför inte ragga med bil?
Du ser en snygg kille eller tjej, du kollar in och ser till att få kontakt, du placerar dig bakom efter bilen coh sen så smäller det...AHAAA direkt kontakt. Ut ur bilen, fram med papper och penna och byt uppgifter. Telefon nummer, personnummer (man kan få redan på mycket via namn och ännu mer via personnummer, som om de är gifta, skilda, har barn, inte minst adress)

Alltså, helt suveränt, jag skulle ha testat om jag inte haft en tid att passa. Det här kräver lite planering och att man är ute i god tid.

OBS!!! Det ska inte smälla hårt, utan bara lite lite, som när man krypkör.

Och tänk vilken bra historia att berätta till barn barnen om hur mormor/farmor och morfar/farfar träffades. Rättare sagt vem träffade vem i det här fallet.

Jag ska nog söka patent på det här, för det är garanterad kontakt. Resten, hur det fortlöper där efter är upp till er.

Så ut i trafiken och håll ögonen öppna, sikta och gasa bara liiite lite.

Lycka till

RSS 2.0