Mrs Cheng
Jag är så grym....
på mat, har en känsla, hjärta och själ. För 1 månad sedan fick jag för mig att jag vill koka Hot Sauce, Sambal Olek liknande, fast så mycket bättre. Mitt första försök, som blev mer än två liter, tog slut på 8 veckor och den var het.
'
Nu är det så att många, enligt kineserna västerlänningar, eller rakt ut sagt vita har svårt att skilja på starkt och het som är smakfullt. Med smakfullt menar jag att det har en annan smak än bara hetta. Det är skillnad på hett och hett med smak, men det är det inte många som vet eller fattar...
I
dag gör jag ett nytt försök...
OCH DET BLEV SÅ IN I HELVETE GOTT (inte min åsikt, utan provsmakarnas), TA MIG FAAAN...
Ska bli nästa Mrs Cheng.....
Ngn som vill testa? Hör av er....för den var het, men finger licking....
Den e grym, jag har smakat. Jag är också av den naturen att jag kan laga mat och gillar det. Så jag håller absolut med att det är stor skillnad mellan hett och hett med smak. Som sagt, många (vita) förstår inte alls skillnaden utan typ använder tabasco på allt och tror att det är hett och gott. Blääää säger jag, het mat med smak..det är en smakupplevelse. Jag älskar det.
kram